Σελίδες

Ultraflesh Shinebox review

Γεια σας κορίτσια!
 Πριν λίγες ημέρες το site Strawberrynet μου έστειλε το Ultraflesh Shinebox, μία παλέτα με highlighters της Fusion Beauty, οπότε σήμερα θα σας κάνω ένα review γι'αυτό.
Το Shinebox έχει τρία επίπεδα και είναι συρταρωτό, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.


Το πρώτο επίπεδο έχει ένα highlighter σε μορφή πούδρας, ροδακινί/μπρονζέ απόχρωσης.
Μ'αρέσει πολύ η απόδοση και η υφή του, και το χρησιμοποιώ σαν ρουζ ή σκιά, καθώς στο δικό μου ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πολύ σκούρο για highlighter.

Όλα τα προϊόντα που περιέχει η παλέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, όπως αναγράφεται και στη συσκευασία.
Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δύο highlighters σε κρεμώδη μορφή, ένα σαμπανιζέ κι ένα λίγο πιο ροζ, τα οποία είναι ιδανικά για την περιοχή πάνω απ'τα μήλα και την εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ στο τελευταίο επίπεδο υπάρχουν δύο highlighters σε μορφή μηχανικών μολυβιών, σε σχεδόν ίδιες αποχρώσεις με τα κρεμώδη highlighters. Τα συγκεκριμένα προτιμώ να τα χρησιμοποιώ στην περιοχή κάτω απ'τα φρύδια αλλά και στο άνω χείλος για περισσότερο όγκο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε swatches όλων των highlighters:

Η γνώμη μου είναι πως είναι μία αρκετά καλή παλέτα, καθώς έχει μία καλή ποικιλία χρωμάτων και υφών, πράγμα που σου επιτρέπει να πειραματιστείς.
Η συσκευασία της έχει καλό μέγεθος και ποιότητα οπότε πολλές φορές την παίρνω και στην τσάντα μου, αφού έχω ρουζ, σκιά και highlighters όλα μαζί.
Η τιμή της είναι στα 37 ευρώ, ωστόσο αυτή την περίοδο μπορείτε να τη βρείτε με έκπτωση στα 24 ευρώ εδώ.

Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε επόμενο post!
Φιλιά σε όλες!

REDKEN Diamond Oil review

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας κάνω ένα review για το Diamond Oil της REDKEN.


Το συγκεκριμένο έλαιο, κατ'αρχάς έχει πολύ πρωτότυπη - και υπέροχη - συσκευασία. Θυμίζει, όπως λέει και τ'όνομά του, διαμάντι, ενώ έχει και σταγονόμετρο για να βάζετε ακριβώς την ποσότητα που επιθυμείτε.

Περιέχει έλαιο κόλιανδρου (καλύπτει την τρίχα ενώ την κάνει πιο απαλή για ενισχυμένη λάμψη),
έλαιο βερίκοκου (εισχωρεί στην τρίχα για γενική ενυδάτωση και λάμψη που ξεκινά από μέσα), και έλαιο ηλίανθου.


Η σύστασή του δεν είναι τόσο ενυδατική και παχύρρευστη (όσο το Miraculous Oil για παράδειγμα), περισσότερο θα έλεγα πως θυμίζει μία πιο ενυδατική έκδοση του ξηρού ελαίου της Nuxe.
Δεν προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση, όμως δίνει λάμψη και μοναδικό άρωμα στα μαλλιά.
Η μυρωδιά του θυμίζει γυναικείο άρωμα, είναι πολύ θηλυκό και για μένα αυτό είναι και το μεγαλύτερό του συν. Δυστυχώς βέβαια δε μένει για πάνω από μία μέρα, τουλάχιστον στα μαλλιά μου.

Η ποσότητα που χρειάζομαι είναι 2-4 σταγόνες το πολύ. Προσωπικά εφαρμόζω 2-3 πριν το στέγνωμα, ενώ βάζω και 1 σταγόνα στο τέλος για περισσότερη διάρκεια του αρώματος και επιπλέον λάμψη. Καλό είναι να ζεστάνετε λίγο τις σταγόνες στο χέρι σας πριν τις εφαρμόσετε στα μαλλιά, καθώς βλέπω πως στο συγκεκριμένο έλαιο αυτό είναι απαραίτητο για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα έλαιο που μ'αρέσει κυρίως λόγω της συσκευασίας και του αρώματός του. Όσο για την τιμή του, κυμαίνεται γύρω στα 40 ευρώ, αλλά μπορείτε να το βρείτε και στα 35 σε online καταστήματα. Είναι αρκετά τσιμπημένη, οπότε αν και λατρεύω το άρωμά του, δε νομίζω να το αγόραζα εφόσον υπάρχουν τόσα άλλα παρόμοια προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

Lush Crush #1

Όταν πας στο Λονδίνο με οικογένεια, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις όσο χρόνο θες για τα ψώνια σου. Αλλά δε γίνεται να περάσεις έξω απ'τα Lush και να μη μπεις. Απλά δε γίνεται!
Έτσι μπήκα μέσα "για 10 λεπτάκια" (κι ας ήταν 20 τελικά), και πήρα τρία πράγματα τα οποία ειλικρινά έχω λατρέψει.
Εντάξει, τέσσερα πήρα, αλλά το τέταρτο θα σας το δείξω σε επόμενο post, αφού ξέχασα να το συμπεριλάβω στη φώτο. Πφφ.

Ας δούμε τα τρία απ'αυτά λοιπόν!

Let the good times roll
(Face & Body Scrub)
Πρόκειται για ένα scrub που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα, όμως εγώ χρησιμοποιώ μόνο στο πρόσωπο.
Για το σώμα προτιμώ scrubs όπως το Sugar Crush από Soap & Glory, με έντονους κόκκους και παχύρρευστη υφή.

Το συγκεκριμένο scrub είναι τελείως διαφορετικό απ'όποιο άλλο έχω δοκιμάσει ποτέ.
Η υφή του και το άρωμά του θυμίζουν Farine Lactee, και ειλικρινά κάθε φορά μου'ρχεται να το φάω.
Όπως και η Farine Lactee, έτσι και το συγκεκριμένο scrub χρειάζεται νερό για να γίνει σαν κρέμα, 3-4 σταγόνες αρκούν για την ποσότητα που χρησιμοποιώ εγώ.
Ως scrub είναι πολύ αποτελεσματικό, καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο ενώ είναι πολύ πιο ενυδατικό από άλλα που έχω δοκιμάσει.
Δεν έχω λόγια, είναι απλά μοναδικό!


My boy lollipop
(Bubblegum Lip Scrub)
Ίσως το πιο γνωστό lip scrub και προϊόν των Lush!
Πραγματικά είναι τέλειο όμως.
Απ'όλα τα lip scrubs των Lush είναι το μόνο με τόσο ωραίο άρωμα και χρώμα.
Η μυρωδιά του όπως καταλαβαίνετε θυμίζει τσιχλόφουσκα, και όχι μόνο κάνει απολέπιση, αλλά αφήνει τα χείλη πολύ απαλά κι ενυδατωμένα.
Το καλύτερο;
ΤΡΩΓΕΤΑΙ.
Ω ναι, τρώγεται.

It started with a kiss
(Lip Tint)

Το είδα κόκκινο, μύριζε μήλο, ε δεν ήθελα και πολύ.
Το συγκεκριμένο lip tint είναι απ'τα αγαπημένα μου προϊόντα χειλιών.
Αν και το χρώμα του δεν είναι τελικά κόκκινο αλλά κοραλλί, είναι πολύ ωραίο σαν προϊόν.
Στα χείλη έχει ένα φυσικό προς ημιμάτ αποτέλεσμα που με το πέρασμα της ώρας γίνεται τελείως ματ και φαίνεται σαν κραγιόν.
Το χρώμα του χτίζεται (στη φώτο έχω βάλει λίγες στρώσεις, στην πραγματικότητα γίνεται και πολύ πιο έντονο), ενώ η διάρκειά του είναι πάρα πολύ καλή - είναι όντως lip tint.
Προσωπικά το εφαρμόζω με τα δάχτυλα, καθώς σαν προϊόν θέλει λίγο ζέσταμα πριν την εφαρμογή, οπότε αν χρησιμοποιείτε πάντα πινέλα δε νομίζω πως κάνει για σας.
Η γεύση του και η υφή του είναι πραγματικά ξεχωριστές και σίγουρα θα το φορέσω πολύ περισσότερο μες στους επόμενους μήνες!

Όσες με ακολουθείτε στο instagram ξέρετε ήδη ποιο είναι το τέταρτο προϊόν. Αν δεν ξέρετε, απλά θα σας πω πως είναι καθαρά προϊόν μακιγιάζ! Σύντομα θα κάνω post και γι'αυτό!

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από Lush;

Riri Woo & Ruby Woo

 Αν και λατρεύω τα κραγιόν με κρεμώδες τελείωμα, δε θα έλεγα ποτέ όχι σ'ένα κόκκινο ματ κραγιόν, ειδικά όταν αυτό είναι τόσο μοναδικό όσο το Ruby Woo.
Το Ruby Woo είναι απ'τα γνωστότερα κραγιόν της MAC και όχι άδικα.
Είναι φωτεινό, τελείως ματ, ενώ χάρις στους μπλε υποτόνους του κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά.

Πριν λίγο καιρό, είχα κερδίσει στο διαγωνισμό της Λούσης και το Riri Woo, οπότε νομίζω πως ένα post σύγκρισης θα ήταν καλή ιδέα!
Το Riri Woo, ανήκει στη συλλεκτική σειρά της Rihanna, αλλά θα κυκλοφορήσει συνολικά 4 φορές απ'όσο ξέρω, οπότε μπορείτε να το πάρετε αν θέλετε.


Η κύρια διαφορά τους, είναι ότι το Riri Woo είναι πιο σκούρο και ενυδατικό απ'το Ruby Woo.

Riri Woo & Ruby Woo

Προσωπικά πιστεύω πως το Riri Woo είναι πολύ πιο ευκολοφόρετο απ'το Ruby Woo, το οποίο βρίσκω ιδανικότερο για βράδυ λόγω του τόσο φωτεινού του χρώματος.


Η αλήθεια είναι πως αν ήδη έχετε το Ruby Woo, δεν είναι ανάγκη να πάρετε και το Riri Woo, καθώς η διαφορά τους δεν είναι και τόσο μεγάλη.
Αν όμως φοράτε συχνά κόκκινο κραγιόν, δε γίνεται να μην το πάρετε.
Το Riri Woo είναι το daytime Ruby, φωτεινό, ματ, αλλά όχι τόσο έντονο, και για μένα που το κόκκινο είναι καθημερινή επιλογή, η διαφορά τους είναι αισθητή.


Εσείς ποιο προτιμάτε;

Boots Giveaway!

Κι επιτέλους, τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, πήγα Αγγλία. Και συγκεκριμένα Λονδίνο. Αλλά αυτά θα σας τα πω αναλυτικότερα και σε επόμενο post.
Θα πήγαινα όμως Boots και δε θα έπαιρνα ένα κάτι τις για giveaway; Ε όχι!

Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ένα nude ματ κραγιόν σε υγρή μορφή
κι ένα διπλό ρουζ,


ενώ μία άλλη τυχερή, ένα μεταλλικό μανό (κάνει και λίγο hologram κορίτσια!), μία πούδρα για ματ αποτέλεσμα κι ένα (τι άλλο;) κόκκινο κραγιόν!


Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 Φεβρουαρίου και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν και μέσω της φόρμας αλλά και μέσω της σελίδας μου στο facebook!
Καλή επιτυχία σε όλες!

The shiniest red!

Το ότι λατρεύω το κόκκινο, το έχετε καταλάβει όλες νομίζω.
Ένα κόκκινο μανό που φόρεσα αρκετά λοιπόν, είναι και το Pure Red του Κορρέ.

Είναι ένα καθαρό, φωτεινό κόκκινο, που στεγνώνει γρήγορα και γυαλίζει απίστευτα, ενώ διαρκεί πολύ στα νύχια. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως κάνει την επιφάνεια των νυχιών πιο λεία στην αφή με την εφαρμογή του, πράγμα που μ'αρέσει πολύ, ενώ δεν πήζει παρ'όλο που το χρησιμοποιώ απ'το καλοκαίρι.

Το μόνο μειονέκτημα είναι πως ακόμα και με 3 στρώσεις, δε γίνεται τελείως οπάκ. Φυσικά αυτό είναι  μία μικρή, μη ευδιάκριτη παρά μόνο από μένα λεπτομέρεια, αλλά όπως και να΄χει αν ήταν οπάκ θα ήταν ακόμα καλύτερο!

Στη φώτο είναι η 2η ή 3η ημέρα που έχω το συγκεκριμένο βερνίκι!


Πώς σας φαίνεται;
Πείτε μου κι εσείς ένα δικό σας αγαπημένο κόκκινο μανό!

Firmoo International Giveaway!

Κι αφού σας έδειξα τα γυαλιά μου (εδώ), ώρα για διαγωνισμό!

 
Πέντε άτομα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή των 30$ για ν'αποκτήσουν όποιο ζευγάρι θέλουν απ'τη κλασσική σειρά των Firmoo (δείτε την εδώ).

Καλή επιτυχία σε όλους!

My Firmoo glasses review!

Γεια σας κορίτσια!
Καλή χρονιά!
Ελπίζω να περάσατε τέλεια τα Χριστούγεννα και να φάγατε πολλά μελομακάρονα. Και κουραμπιέδες. Και φαγητά γενικά.

Στο θέμα μας τώρα.

Το Firmoo το ξέρουμε όλοι. Όσοι ασχολούμαστε με το blogging τουλάχιστον, σίγουρα.
Για όσους δεν ξέρετε, το Firmoo είναι ένα online κατάστημα οπτικών, το οποίο έχει λογικές τιμές και μία σούπερ προσφορά για όσους παραγγέλνετε για πρώτη φορά, αφού σας κάνει δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά. Περισσότερα γι'αυτή την προσφορά μπορείτε να δείτε εδώ.

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, η εταιρεία έστειλε και σ'εμένα ένα ζευγάρι γυαλιά, δικής μου επιλογής (και αναμενόμενης, για όσους με ξέρουν).
Διάλεξα ένα κλασσικό ζευγάρι cat-eye, απλά γυαλιά οράσεως (μη συνταγογραφήσιμα, αφού δεν έχω μυωπία). Μεγάλο συν το ότι οι φακοί τους προστατεύουν και απ'την ακτινοβολία, οπότε πολλές φορές τώρα το χειμώνα τα φοράω και έξω. Για να τα παραγγείλετε κάντε κλικ εδώ.


Όταν τα έλαβα, η έκπληξή μου ήταν πολύ ευχάριστη γιατί και ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα (γύρω στις 5 εργάσιμες μέρες αν δεν κάνω λάθος), και ήταν πολύ καλής ποιότητας, και έδειχναν πάνω μου ακριβώς όπως περίμενα απ'τη φώτο που είχα βάλει στο site (ναι, μπορείτε να βάλετε φώτο για να δείτε πώς θα δείχνουν τα γυαλιά που θέλετε πάνω σας!).
Τα γυαλιά ήρθαν με δύο θήκες και πανάκι, μία κλασσική σκληρή (αυτή που βλέπετε και παραπάνω), και μία σαν φάκελο (και οι δύο εξίσου προσεγμένες και καλές), αν και πάντα χρησιμοποιώ τη σκληρή για περισσότερη ασφάλεια.

Προσωπικά το συγκεκριμένο ζευγάρι το λάτρεψα και πιστεύω πως ταιριάζει σε αρκετά σχήματα προσώπου. Τώρα σκέφτομαι ότι θέλω ακριβώς το ίδιο και σε ηλίου.



Αν έχετε blog, κάντε κλικ εδώ για να συνεργαστείτε με το Firmoo!

Όχι πείτε. Δεν είναι τέλεια;
Μα γιατί δε σ'αρέσουν ρε Γιώργο;
Πφφ.