Σελίδες

Soap & Glory!

Πριν κάποιες μέρες λοιπόν έκανα την πρώτη μου παραγγελία μέσω internet, και συγκεκριμένα μέσω του www.ebay.co.uk. Η παραγγελία ήρθε σπίτι μου σε λιγότερο από μία βδομάδα, και να το περιεχόμενο του ενός απ'τα δύο πακέτα που μου ήρθαν: 


Soap & Glory! Ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω προϊόντα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, και για αρχή πήρα αυτά. Πιο συγκεκριμένα, αυτά που βλέπετε είναι με τη σειρά (ξεκινώντας από αριστερά): Ένα body butter, ένα scrub και μία κρέμα χεριών. Και εννοείται ότι τα δοκίμασα όλα!

Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα ήταν το scrub "Sugar Crush". Λιγότερο από μισή χούφτα έφτανε για όλο το σώμα! Όσο για το άρωμα, κάθε προϊόν αυτής της εταιρείας έχει διαφορετικό! Το scrub μύριζε Coca-Cola. Και λίγο σαπούνι. Όχι ζάχαρη. Έχει ένα πολύ περίεργο άρωμα, γλυκό και δροσιστικό ταυτόχρονα, και όταν το χρησιμοποιούσα μύριζε όλο το μπάνιο. Και η μυρωδιά παρέμεινε αρκετές ώρες!






Όσο για την υφή του, είναι όσο παχύρρευστη πρέπει και με αρκετούς σκληρούς κόκκους που ενώ απολεπίζουν, αφήνουν το δέρμα πολύ απαλό! Περιέχει λιωμένη καφέ ζάχαρη, γλυκό lime, αμυγδαλέλαιο και κόκκους Macadamia. Σίγουρα θα ξαναπάρω scrub της συγκεκριμένης εταιρείας όταν τελειώσει αυτό, και λογικά θα ξαναγοράσω και το ίδιο. Η ποσότητά του είναι 300ml.


Ύστερα πήρα το body butter "The Daily Smooth". Δεν έχω λόγια. Είναι πολύ παχύρρευστο, μυρίζει υπέροχα (ανήκει στην αρωματική σειρά "Mist you madly" των Soap & Glory) σαν άρωμα, ενυδατώνει και απορροφάται πολύ εύκολα. Περιέχει έλαιο από σπόρο αγριοτριανταφυλλιάς και βούτυρο κακάο. Ιδανικό για πολύ ξηρά σημεία, με 250ml ποσότητα.


Τέλος, πήρα τη best-seller κρέμα χεριών τους "Hand Food" που περιέχει shea butter, Macadamia oil και marshmallow! Μυρίζει σαν γλυκό, είναι παχύρρευστη και είναι μη λιπαρή. Δεν είναι και η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά σίγουρα ενυδατώνει, μυρίζει ωραία και είναι ό,τι πρέπει για κάθε μέρα. Ωστόσο αν έχετε πρόβλημα με πολύ σκασμένα χέρια δεν υπόσχομαι ότι δε θα σας ερεθίσει και άλλα συναφή, γι'αυτό προτιμήστε κάποιο φαρμακευτικό προϊόν. Για καθημερινή απλή ενυδάτωση με άρωμα όμως είναι ιδανική. Η ποσότητά της είναι 125ml.


Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις συγκεκριμένες μου αγορές και σίγουρα θα ξαναπροτιμήσω και τον συγκεκριμένο πωλητή, καθώς τα πακέτα ήρθαν αμέσως σπίτι μου, και σε καλή κατάσταση. Λίγο πιεσμένα ήταν σε μερικά σημεία όπως είναι φυσιολογικό, αλλά τα είχε τυλίξει τόσο καλά που ούτε άνοιξε κάτι, ούτε χάλασε. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, το link του είναι αυτό: jimbruce66.

Τα λέμε σύντομα στο επόμενο post! 

6 σχόλια: